ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ "ΞΕΝΙΟ"

 

Αθήνα Τρίτη 24 Μαρτίου 2009
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσχεση Εργασίας στον Ραδιοσταθμό του Δήμου Άνω Λιοσίων «ΞΕΝΙΟΣ 94,3»
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α.
Αποφάσισε ομόφωνα τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στον Ρ/Σ ΞΕΝΙΟ, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας το αυτονόητο, που είναι ο μισθός τους.
Καταδικάζει κάθε συμπεριφορά της εργοδοσίας που θεωρεί την αμοιβή των εργαζομένων ελαστική δαπάνη, καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, στερώντας από τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους ότι σημαντικό για κάθε εργαζόμενο, το ημερομίσθιό τους.΄
Η Επίσχεση Εργασίας των εργαζομένων άρχισε μετά από τον εμπαιγμό της διοίκησης του ραδιοσταθμού, αθετώντας τις υποσχέσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων.
Οι Δημοτικοί Ραδιοσταθμοί, είναι ιδιοκτησία του Δήμου και σε καμιά περίπτωση της δημοτικής αρχής, η οποία οφείλει τουλάχιστον σεβασμό στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, καταβάλλοντας άμεσα το μισθό τους, αποφεύγοντας κάθε αυθαίρετη ενέργεια και σε κάθε περίπτωση προτάσσοντας τη εργασιακή ειρήνη, απέχοντας από όποια ανάπτυξη αντιπαλότητας με τους εργαζόμενους.
. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η κατάσταση δουλείας, με τους αγώνες των εργαζομένων, αποτελεί παρελθόν και σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή της.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Wednesday, March 25, 2009 (Archive on Wednesday, April 1, 2009)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return