ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

 

ΑΘΗΝΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε τη συμμετοχή των μελών της στη γενική πανεργατική απεργία της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2010.
Κηρύσσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, ενώσεις και ταμεία 24ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 11 Μαρτίου, έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 12 Μαρτίου 2010.
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. καλεί τους διοικητικούς υπαλλήλους να μετάσχουν αποφασιστικά στην απεργία αλλά και στα συλλαλητήρια των εργατικών συνδικάτων.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. δηλώνει ότι σε συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση -όπως ήδη αποδεικνύεται από την συναπόφαση της Διασωματειακής Επιτροπής- θα αγωνιστεί για να αποσυρθούν τα κοινωνικά άδικα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι θα διαδηλώσουν, μαζί με όλους τους εργαζόμενους για την προστασία των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και θα αγωνιστούν με αποφασιστικότητα για τα ειδικότερα αιτήματα των εργαζομένων στην ενημέρωση, απαιτώντας να σταματήσουν οι απολύσεις, να προστατευθούν το εισόδημα και οι εργασιακές σχέσεις και να γίνουν σεβαστές οι Σ.Σ.Ε.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. προειδοποιεί την κυβέρνηση και τους εργοδότες στα Μ.Μ.Ε. ότι η απεργία της 11ης Μαρτίου θα είναι η αρχή ενός μακρού κύματος αγώνων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ
11.00
ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΝΗ
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Wednesday, March 10, 2010 (Archive on Wednesday, March 17, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return