Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
Τελευταίες Ανακοινώσεις  Παλαιότερες Ανακοινώσεις
1

Αναζήτηση Αρχείου: Αναζήτηση

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΣ
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 (6754 reads)


  Αθήνα, 23 Μαΐου 2013

 

 

Νέο κρούσμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας κατά των φωτορεπόρτερς

 Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, που δημιούργησαν πρόβλημα, στο συνάδελφό μας φωτορεπόρτερ Νίκο Γιακουμίδη του πρακτορείου Assosiated Press ενώ κάλυπτε φωτογραφικά γεγονός δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και για το οποίο είχε ενημερωθεί από δημοσιογράφο- συνεργάτη του.

 

 

 



Περισσότερα
  
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΔΟΣ"
Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 (6489 reads)


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα «kerdos.gr» από τις 6 το πρωί της Τετάρτης, 22 Μαΐου 2013 έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 23 Μαΐου 2013.



Περισσότερα
  
O Ρ/Σ "FLASH 96" ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 (6361 reads)


               Την παραχώρηση της συχνότητας του Ρ/Σ «FLASH 96» στους εργαζόμενους αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), εφαρμόζοντας τη ρητή διάταξη του Ν. 4109/2013, παρά τις αντιδράσεις του εκκαθαριστή της εταιρείας και της εργοδοτικής Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (ΕΙΙΡΑ), στην οποία συμμετέχουν και εκπρόσωποι της προηγούμενης ιδιοκτησίας.



Περισσότερα
  
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 (6448 reads)


 Αθήνα, 13 Μαΐου  2013

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ!

 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, καταγγέλλει απερίφραστα το νέο κρούσμα δεσποτικής συμπεριφοράς και εργοδοτικής αυθαιρεσίας, όπως αυτό εκδηλώθηκε από τον επικεφαλής του Star Channel T.V (“Νέα Τηλεόραση Α.Ε”) και πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας – ΕΙΤΗΣΕΕ)  κ. Πάνο Κυριακόπουλο.  Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριακόπουλος προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της ΕΣΗΕΑ και του  προέδρου του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Τρίμη, ζητώντας να κηρυχθεί η 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς – έστω και κατόπιν εορτής - στο κανάλι του παράνομη και καταχρηστική και να απαγορευτεί κάθε άλλη απεργία στο μέλλον, απαιτώντας παράλληλα την καταδίκη του προέδρου του Δ.Σ. σε φυλάκιση ενός χρόνου.

Συγκεκριμένα θυμίζουμε ότι τα Σωματεία του Τύπου σε κοινή ανακοίνωσή τους από τις 18.4.2013 

 



Περισσότερα
  

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.