Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
2 Μαρτίου 2011
Νέα στάση εργασίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. εκφράζοντας τη θέληση των εργαζομένων στο Πρακτορείο, να διαμαρτυρηθούν έντονα μπροστά στην απειλή νέων περικοπών στους μισθούς τους.
Η απόπειρα προσμέτρησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ στους καταλόγους των ΔΕΚΟ –με προφανή στόχο να επιβληθεί η νέα μείωση κατά 10% μισθών– ανοίγει το δρόμο για βαθειά κρίση του Πρακτορείου και περαιτέρω υποβάθμιση της ενημέρωσης.
Το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ υπογραμμίζει ότι αυτή η απαράδεκτη απόπειρα έρχεται μετά την προηγούμενη –επίσης απαράδεκτη, αυθαίρετη και παράνομη– απόφαση περικοπής των μισθών κατά 10% και της κατάργησης του 13 ου και 14 ου ετήσιου μισθού. Το αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι να χάσουν πάνω από 30% του εισοδήματός τους μέσα σε ενάμιση χρόνο.
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα περάσει: το εισόδημα των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προστατεύεται από τις Σ.Σ.Ε. δικαίωμα από το οποίο δεν θα υποχωρήσουμε. Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως οι απειλές για νέες περικοπές και να αποκατασταθούν οι περσινές, επαναφέροντας τον σεβασμό στις Σ.Σ.Ε. σε ένα δημόσιο μέσον ενημέρωσης.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011, από τις 09.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ στη Βουλή θα συζητείται το θέμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ώστε οι εργαζόμενοι στο Πρακτορείο να μπορέσουν να κινητοποιηθούν μπροστά στο Κοινοβούλιο.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011 (Archive on Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή Bookmark and Share   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.