Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Τελευταίες Ανακοινώσεις  Παλαιότερες Ανακοινώσεις
1 2

Archive Search: Search

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΡΙΤΗ 16/7 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Monday, July 15, 2013 (4517 reads)


  Αθήνα, 12 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού  Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) αποφάσισαν τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δημόσια και ιδιωτικά, στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Τρίτη 16 Ιουλίου, με 4ωρη στάση εργασίας την ίδια μέρα, από τις 10:00 έως τις 14:00, σε όλη τη χώρα.



Read More
  
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ
Sunday, July 14, 2013 (4423 reads)


 Αθήνα, 12 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

              Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού  Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) αποφάσισαν τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δημόσια και ιδιωτικά, στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Τρίτη 16 Ιουλίου, με 4ωρη στάση εργασίας την ίδια μέρα, από τις 10:00 έως τις 14:00, σε όλη τη χώρα.

 



Read More
  
OTE TV ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α.
Friday, July 12, 2013 (7667 reads)


 Αθήνα 11 Ιουλίου 2013

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Π.Η.Ε.Α. στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας στήριξης των συναδέλφων μελών της ένωσης μας, ζήτησε από τον ΟΤΕ TV, έκπτωση - του πλήρους πακέτου της συνδρομητικής τηλεόρασης  του ΟΤΕ -  στα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α., αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.



Read More
  
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ 5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Thursday, July 11, 2013 (4617 reads)


Αθήνα 10 Ιουλίου 2013

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με νέα πραξικοπηματική, αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική παρέμβαση, η κυβέρνηση εμμένοντας πεισματικά στο μαύρο που επέβαλε στην ΕΡΤ, ανέβασε μέσω της Digea τον ψευδεπίγραφο και πειρατικό τίτλο ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση), ενώ σύμφωνα με δήλωση του αρμόδιου υπουργού θα μεταδίδεται από ιδιωτικό στούντιο στην Παιανία και πρόγραμμα, χωρίς το προσωπικό της ΕΡΤ.



Read More
  
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8μμ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ
Monday, July 8, 2013 (4813 reads)


 Αθήνα 7 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

 

            Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) η συνεδρίαση της γραμματείας του Συντονιστικού  Μετώπου των Δευτεροβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

 



Read More
  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΠΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦ."ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"
Monday, July 8, 2013 (5347 reads)


                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, η οποία εκβιαστικά επέβαλε στα μέλη μας, νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας, με όρους διαφορετικούς αυτών των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και ειδικότερα, με σημαντική μείωση των μισθών τους.

                 



Read More
  

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.