Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
Τελευταίες Ανακοινώσεις  Παλαιότερες Ανακοινώσεις
1 2 3

Αναζήτηση Αρχείου: Αναζήτηση

3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 (5593 reads)


Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM» για σήμερα Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 13.00. 



Περισσότερα
  
ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 (5527 reads)


Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 14 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου 2014.



Περισσότερα
  
Η ΕΠΗΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩΝ- ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ.
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 (5867 reads)


            Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ καταγγέλλει  τη συμπαιγνία κυβέρνησης, μηντιαρχών και διαφημιστικών εταιρειών με την οποία επανέρχεται νομοθετικά το καθεστώς αδιαφάνειας στην τιμολόγηση της διαφήμισης με άμεσο αποτέλεσμα την υπονόμευση των πόρων των ασφαλιστικών μας ταμείων.



Περισσότερα
  
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 (5802 reads)


Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2014

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, καλούν σε συνέλευση τους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος), για την αντιμετώπιση εργασιακών τους θεμάτων.

 



Περισσότερα
  
ΤΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΕΔ
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 (5724 reads)


Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2014

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΕΔ

 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ καταγγέλλει το νέο νομοθετικό τερατούργημα της κυβέρνησης που παραβιάζει κατάφωρα το σύστημα των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων. Συγκεκριμένα η Κυβέρνηση με τροπολογία που πέρασε στη Βουλή ουσιαστικά απονέκρωσε τη διαιτησία του ΟΜΕΔ, θέτοντας σοβαρά διαδικαστικά και ουσιαστικά εμπόδια στη λειτουργία της. 



Περισσότερα
  
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 (5737 reads)


Αθήνα 10 Νοεμβρίου 2014

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η             

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ στέκεται αλληλέγγυο  στους εργαζόμενους τεχνικούς του ραδιοφώνου και στη διοίκηση της ΕΤΕΡ καταδικάζοντας την, κατά παραγγελία των μιντιαρχών, πρωτοβουλία της κυβέρνησης για παρέμβαση στις διαδικασίες του ΟΜΕΔ, με την οποία επιχειρείται να μην εφαρμοστεί η Διαιτητική Απόφαση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), που εξεδόθη την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2014, για τους εργαζόμενους της ΕΤΕΡ. 



Περισσότερα
  
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 (5803 reads)


ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ       

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ καλούν τους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και στην ιστοσελίδα «enet.gr», να συμμετάσχουν μαζικά στη σημερινή γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 μ.μ. στο κτίριο της οδού Μίνωος για να καθορίσουμε από κοινού την περαιτέρω στάση μας έναντι της εργοδοσίας, έπειτα από τη μαζική συμμετοχή και επιτυχία της πρόσφατης απεργιακής μας κινητοποίησης. 



Περισσότερα
  
ΠΟΕΠΤΥΜ: ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 (5855 reads)


 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  ΠΟΕΠΤΥΜ καταδικάζει την απροκάλυπτη κυβερνητική παρέμβαση στις διαδικασίες του ΟΜΕΔ, με την οποία επιχειρείται, μέσω νομοθετημάτων, να μην εφαρμοστεί η Διαιτητική Απόφαση  του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), που εξεδόθη την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2014, για τους εργαζόμενους της ΕΤΕΡ.



Περισσότερα
  
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", ΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ENET.GR"
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 (5956 reads)


 

 Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

           Τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας από τις 18:00μ.μ. του Σαββάτου, 8 Νοεμβρίου 2014 έως τις 12:00μ. της Κυριακής, 9 Νοεμβρίου 2014 για όλους τους συντάκτες και διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ιστοσελίδα “enet.gr”.

 



Περισσότερα
  
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 (5491 reads)


Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2014

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 7 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 10 Νοεμβρίου 2014 για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» καθώς και στην ιστοσελίδα “enet.gr”. 



Περισσότερα
  

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.